Home Diensten Gegevens Links E-mail
Wij zijn al meer dan 40 jaar gevestigd in Oosterland op Schouwen-Duiveland en ons kantoor verricht administratieve en fiscale werkzaamheden voor met name het midden- en kleinbedrijf. De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten bestaan o.a. uit: het verwerken van de financiŽle- en loonadministratie, het verzorgen van onder meer aangiften omzet-, loon-, inkomsten- en vennootschapsbelasting alsmede het opstellen van jaarrekeningen en -verslagen en begrotingen. Voor iedere ondernemer is het noodzakelijk een boekhouding te voeren, maar voor veel ondernemers is het lastig om dit allemaal zelf te doen. Soms is het een gebrek aan kennis maar meestal is het een gebrek aan tijd, tijd die u als ondernemer zelf hard nodig heeft voor het drijven van uw onderneming.
Als lid van de NOAB, dit staat voor: Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen, zijn wij gebonden de algemene leverings-, betalings- en uitvoeringsvoorwaarden van de NOAB te hanteren. De kwaliteit wordt gewaarborgd door vaktechnische ondersteuning van de vereniging aan haar leden, jaarlijkse verplichte bijscholing, gehanteerde gedrags- en beroepsregels en de mogelijkheid voor cliŽnten grieven voor te leggen aan een geschillencommissie, commissie van beroep en tuchtcollege.
Op deelgebieden worden waar nodig (in overleg met de cliŽnt) externe adviseurs geraadpleegd, zoals: notaris, advocaat, fiscalist, registeraccountant, automatiseringsspecialist en dergelijke.
Op deze wijze kunnen wij een totaal pakket van administratieve dienstverlening, advisering en begeleiding bieden aan onze cliŽnten.

Ook verzorgen wij uiteraard belastingaangiften voor particulieren, u ontvangt dan een volledige opstelling van het inkomen met daarbij een berekening van de te betalen of terug te ontvangen belasting. Dit alles tegen alleszins redelijke prijzen.

Indien u informatie wilt ontvangen kunt u contact opnemen via deze pagina. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en in een eventueel (gratis) vervolggesprek zullen wij u een prijsvoorstel doen voor de door u gewenste diensten. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of, na het maken van een afspraak, uw wensen mondeling aan ons doorgeven.

©2001-2006 Administratiekantoor Stuy designed by Alken Design